Валя Войкова се гмурка под пещери

Светът под водата ме очарова с мъдростта си, казва Войкова

Валя Войкова се гмурка под пещери | StandartNews.com

София. Валя Войкова, която не спира да търси приключения по въздух, суша и вода, преди броени дни се завърна от централата на CNN в Атланта. Водещата, която актьорства в сериала на Любо Дилов "Секс, лъжи и телевизия" по Tv7, е направила интервю с международния експерт и журналист Ричард Куест за старта на новото предаване на News7 "Световни новини със CNN".

За Тед Търнър

Срещата с Тед Търнър беше най-вълнуващото нещо от посещението ми. Не знам как да го опиша - толкова силна енергия притежава. Въздействието му е уникално силно. Човек, който вдъхновява. С мащабно мислене, с визия за настоящето и бъдещето, с размах и интелект. Разговаряхме час и половина - истински покорител на света. След това се чувствах летяща. Трите седмици в Атланта бяха изключително преживяване.

Интервюто с Ричард Куест просто се случи - на принципа на тотото. Изпратих молба, а след няколко часа получих съобщение: "Ние сме съгласни, той също. Утре в определен час, имаш Куест за 10 минути в отворен прозорец - директно от Ню Йорк, нито секунда повече".

В първия момент не можех да повярвам.

За сериала

Най-трудно ми беше да не обръщам внимание на камерите, които снимат. В телевизията е точно обратното. Камерата е твоят контакт със зрителя, твоето послание и отношение, твоето око. В киното е друго. За да се получи добре сцената, трябва да игнорираш камерата от съзнанието си, тогава изглежда по истинско.

Темата за красивите жени в телевизията винаги е на дневен ред. Уморително е постоянно да си в топформа. Понякога красивите жени биват подценявани като интелект и способности. В годините се научих да използвам това в своя полза. Поддържам външния си вид с дисциплина.

За адреналина

Най-вълнуващото ми преживяване беше, когато за първи път влязох в подводна пещера. Един от онези моменти, в които ти спира дъхът и си даваш сметка колко си малък и уязвим. А светът под водата очарова с мъдростта си.

Другата ми страст са конете. Ако можеха да говорят, щяха да кажат: "Ние сме по-добри от вас! Нашите правила са по-истински. Бъдете по-искрени помежду си, така животът е по-лесен".

Каруците, колесниците, файтоните и каретите съществуват от древността. Проблемът е в отношението към животните, без значение дали става дума за кон, мечка, вълк или куче. В центъра на София и по булевардите на европейската ни столица се движат каруци, пълни с роми, които преди малко може би са я натоварили с крадена арматура. Те бият коня с камшик, а до тях е паркирал луксозен автомобил и в далечината се вижда полицейска кола.

За любовта

Да! Вярвам в единствения. Всяка жена си остава малко момиче дълбоко в себе си и в този смисъл харесва приказките за принцове и принцеси. От лъжата и предателството ме боли най-много. Иначе всичко може да ме зарадва- от цъфнало цвете до красив жест.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай