Понеделник,

Светла Иванова възпя протестите

От: Failed to load user -
Светла Иванова възпя протестите
A
A
A

Певицата и писател Светла Иванова пусна актуална песен против партиите и политиците на статуквото. Заглавието на парчето е "Малките богове" (Сега е време!), а посланието отговаря на мнението на хората, излезли да протестират на улицата.

За новия си сингъл Светла сподели: "Песента не е писана специално за протестите. Първо, песен не се прави толкова бързо и после никой не се е променил в момента, в който е излязъл на улицата. Но текстът й е доста актуален към днешната ситуация. Като човек с гражданска позиция и артист това е моят начин да покажа, че съм част от протестиращите, и да покажа подкрепата си".

Клипът вече набира фенове в каналите за видеосподеляне. Лириките на песента са дело на Ивайло Вълчев, музиката на Жени Джамбазова, а аранжиментът е на Иво Чалъков (китари) и Георги Станев от Gravity Co.

"Текстът със сигурност съвпада с мислите и идеите на всички, които излязоха на площада. Не знам какъв ще е резултатът от тези протести, но определено лятото на нашето недоволство ще доведе до едно пречистване поне на старите партии. Улицата ще ги накара да се очистят и отърсят от хората в тях, които са лицата на мафиотизирането. Колкото по-бързо се случи това, толкова по-добре за държавата ни", казва още Светла.

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички