Стейтъм рекламира България

Звездата пусна кадър от "Непобедимите 3" и събра 130 000 харесвания за час

Стейтъм рекламира България | StandartNews.com

Варна. Джейсън Стейтъм направи добра реклама на България. Екшън героят, който цяла седмица снима във Варна, се похвали в социалните мрежи с кадър от "Непобедимите 3". Снимката събра близо 130 000 харесвания само за час, а беше коментирана почти 2500 пъти.

Официалната страница на звездата от "Транспортер" има 7 176 094 почитатели, които с трепет следят новините около любимеца си при снимките му у нас. Подобно нещо правят и Жан Клод ван Дам и Долф Лундгрен винаги, когато са у нас. Техните кадри обаче основно са от купони по нощните клубове. По време на престоя си в морския град Стейтъм успя дори да стигне до плажа и да направи няколко бани на нашето море. В събота той се прибра в София, където вече са и Харисън Форд, Слай, Уесли Снайпс, Долф Лундгрен и Тери Крюз.

Работата в столицата ще започне утре, а освен в Киноцентъра в Бояна снимките ще вървят в околностите на София. Със сигурност звездите ще заснемат сцени от екшъна и в "Кремиковци". Всеки момент се очаква към холивудския отбор да се присъединят и Арнолд Шварценегер, Мел Гибсън, Антонио Бандерас, Джеки Чан, Джет Ли и Келън Лъц. Малко по-късно ще дойде и Ронда Руси, звезда по смесени бойни изкуства и бронзова медалистка по джудо от олимпиадата в Пекин през 2008-ма.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай