СНИМКИ: Княз Кирил смайва с мускули и сърф

СНИМКИ: Княз Кирил смайва с мускули и сърф | StandartNews.com

Майорка. За поредна година Кирил, Княз Преславски и Херцог Саксонски, вторият син на бившия премиер Симеон Сакскобургготски, избра Балеарските острови и по-точно – Майорка, за да се наслади за няколко дни на лятото. Бившият съпруг на испанската аристократка Росарио Надал отпразнува 18-тия рожден ден на дъщеря им Малфада в забавна семейна обстановка, съобщи агенция Еуропа Прес. И припомня, че Кирил се раздели с Росарио през октомври 2009 г. след 20-годишен брак, от който имат три деца. Тя е родом от Палма де Майорка и въпреки че Кирил вече няма интимни отношения с нея, е ясно, че не изневерява на установената си от години традиция да отмаря на Балеарските острови, коментира медията.

И отбелязва, че въпреки че Кирил и Росарио са разделени, грижата за децата им не представлява някаква сложност за тях, тъй като къщите и на двамата екс съпрузи в Лондон са достатъчно близо една до друга, за да споделят родителска отговорност.

След няколко години сам през лятната си ваканция, без компанията на Надал, този път Кирил е дошъл в Испания с голямата си дъщеря Мафалда и нейното гадже. Семейството спретна малка фиеста на плажа, по време на която Кирил не пропусна да се наслади на любимия си след кайтсърфа спорт – уиндсърфа.

Българският княз не спира да предизвиква въздишки и одобрение с тялото си, въпреки че наближава 50-те, коментира Еуропа Прес. А мускулите му са резултат именно на този спорт. Освен това той показа майсторлък върху дъската с платното през зоркия поглед на дъщеря си и своя „зет", допълва агенцията.

Мафалда изглежда е наследила от баща си страстта към морските спортове и също демонстрира сръчност с весло върху падъл сърф, облечена в червен бански тип бикини. Куриозно баща й също бе избрал този цвят за плажния си костюм.

Гаджето на Мафалда, чието име засега остава неизвестно, бе неотлъчно до нея и младежите демонстрираха без свян и срам нежност и щастие пред Кирил.

СНИМКИ - ТУК! 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай