Съветник откупи тениска на Гришо за 1000 лв благотворително

Съветник откупи тениска на Гришо за 1000 лв благотворително  | StandartNews.com

Хасково. Общинският съветник от Хасково Шенер Сабри брои 1000 лв. за тениска с автограф на най-добрия български тенисист за всички времена Григор Димитров.

Сивия тишърт „Найк" на Гришо беше разигран в рамките на традиционния Коледен базар в областната администрация с начална цена от 300 лева.

След оспорвано наддаване фенът на хасковската тенис звезда прибра блузата със заветния Гришов параф за един бон с усмивка и думите: Идол ми е! Тениската на Димитров ще бъде сложена на видно място в офиса на бизнесмена.

В благотворителното наддаване бяха пуснати и тениски с подписите на европейските шампиони за девойки по бадминтон сестрите Стефани и Габриела Стоеви на начална цена също от по 300 лв. И за двете игра областният управител на Хасково Кадир Исов. За блузата с парафа на Габи Стоева Исов загуби битката срещу представител на фирмата „Волф Милениум" Павлин Митев, която я спечели за 400 лв.

Временният областен управител Кадир Исов обаче успя да се пребори за подписаната от сестра й Стефани тениска, която успя да купи за 400 лв.

Като част от благотворителната изложба-базар, бяха продадени и 8 картички по 50 лв. с подписа на Гришо. В разпродажбите участваха и ръкоделия на деца и гимназисти от 26 училища в Хасковски регион.

Събрани средства ще бъдат разпределени в домовете за сираци и специализираните центрове за деца в областта.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай