Разкриха магиите на Ноле Джокович

Разкриха магиите на Ноле Джокович

Разкриха магиите на Ноле Джокович | StandartNews.com

Ню Йорк. Новак Джокович не пропускал да си похапне от тревата на "Уимбълдън", твърди Business Insider в опита си да разкрие магиите на световния номер 1. Късно снощи сърбинът трябваше да играе с немеца Бенямин Бекер на US Open. Ноле може да няма титлите на Роджър Федерер и Рафаел Надал, но странните му хранителни навици и любовта му към танците го правят един от най-необикновените спортисти, пише изданието. "Винаги яде от тревата на кортовете на "Уимбълдън". Казва, че има вкус на пот", пише Business Insider. Освен това той пие само топла вода. Според него студената вода пречи на кръвообращението.

Джокера е неразделен с пудела си Пиер. Винаги когато може, той взема кучето си със себе си. Редовно иска да бъде издаден пропуск и на кучето на турнирите от Големия шлем.
Иначе на корта Джокович тупка топката до 12 пъти, преди да изпълни сервис. През 2008 г. негов съперник дори му обърна гръб, докато той се готвеше за свое подаване.

Има склонност да симулира контузии, ако изостава в резултата във важни мачове, и е обвиняван нееднократно от противници, че се преструва, е поредният коз на сърбинът.

Обича да се заяжда с публиката. През 2008 г. в интервю на корта на Откритото първенство на САЩ той се заяде с Анди Родик, след като го бе победил, което накара публиката да започне да го освирква. След това той започна да дразни и нея, припомня Business Insider.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай