Поли Генова: Да си сам и свободен е прекрасно

Поли Генова:   Да си сам и свободен е прекрасно | StandartNews.com

София. Повече няма да влизам в дълги връзки, отсече Поли Генова и обяви, че няма нищо по-хубаво от свободата да си сам. "Хубаво е човек да разполага с цялата си свобода отново. Тя е нещо изключително ценно. Много е готино да можеш да правиш каквото си искаш, да нямаш пречки или фактори, които да те притискат", заяви младата звезда. Тя призна, че в момента не смята да започва сериозна връзка отново. "Без ангажименти е супер", заключи победителката от "Музикална академия" пред Сашо Диков.

В първите й дни след риалитито Поли се чувстваше много зле заради раздялата си с Вернер Москов. Мацката обаче успя да се вдигне на крака и то без особени трудности. За последно Генова се появи на парти на "Под прикритие" с нов мъж под ръка, чиято самоличност все още пази в тайна.

Поли се оплака, че баба й и дядо й се връзвали на клюките на жълтите медии и често не й говорили заради това. "Четат някакви пълни глупости, които са очевидна измислица, решават, че е истина, и после не ми говорят", оплака се Поли. Тя призна, че е адски уморена от пътувания, концерти и участия и смята да си вземе почивка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай