Облякоха мацките на еротичния календар "Пирели"

Облякоха мацките на еротичния календар "Пирели" | StandartNews.com

Някои от най-горещите жени на планетата ще изгреят в 50-и брой на календара "Пирели", който излиза през ноември. Но за разлика от супереротиката, която прочутите календари излъчваха през годините, сега топхубавиците ще са с дрехи.

Миранда Кер, Алесандра Амброзио, Алек Век, Изабел Фонтана, Хелена Кристенсен и Каролина Куркова са красавиците, които са удостоени да влязат в предизвикателната фотосесия. А именитите майстори Петер Линдберг и Патрик Демаршелие трябва да уловят с обективите си сексапила на апетитните топмодели, наконтени с мъжки ризи и пуловери. Най-разголените кадри, представени до момента, показват дамите по бельо, прикриващо значителна част от прелестите им.

Нестандартният подход е именно по повод юбилея на култовия календар, известен със своите секси илюстрации на месеците. За половин век "Пирели" показа най-неотразимите жени сред топ екзотични локации по земното кълбо. Световната си известност календарът дължи, както на супержени от ранга на Синди Крауфорд, така и на някои от най-добрите и реномирани фотографи на нашето време - от Марио Тестино до Карл Лагерфелд. Последната година на страниците на календара се появи и бременната Адриана Лима.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай