Петък,

Мис Плеймейт:Да си държанка е унизително

От: Failed to load user -
3074
Мис Плеймейт:Да си държанка е унизително
A
A
A

Силвия Бахати е новата "Мис Плеймейт" и вече украси страниците на мъжката библия "Плейбой". 25-годишната студентка по психология е от Велико Търново, снима се като модел от няколко години и дефилира в шоуто на Биляна Йотовска The Secret Garden. 

- Защо реши да се занимаваш с всичко това: снимане, разголване, еротика?

- Не беше решение. Стана случайно. Получих предложение за една фотосесия, после второ и така постепенно това се превърна в моя професия.

- Може да е неприятно за теб, но обичайната представа за момиче плеймет е следната: спи с чичковци с много пари, не е особено умна, няма никакви ценности и е цялата в пластични операции. Би ли обвинила хората, че мислят така?

- Не. Защото са видели много такива примери. На мен това мнение не ми пречи. Аз не отговарям на тези критерии, освен на един: имам две корекции по себе си, но не мисля, че по това може да се съди за всичко. Не ходя с богати чичковци, защото парите на другите не са ми приоритет. Интересува ме моята кариера и това колко аз изкарвам за себе си. Смея да твърдя, че съм интелигентен човек. Уча психология във Великотърновския университет, постоянно обогатявам общата си култура, като чета най-различни книги. А относно ценностите, бих казала, че съм доста принципен човек.

- Кои книги?

- Ерих Фром и Достоевски са ми едни от любимите автори.

- Какво ти харесва например в Достоевски.

- Харесвам Достоевски, защото той е определян като един от най-значимите психолози в историята на световната литература. Книгите му изследват човешката психика. Любимата ми негова книга е "Престъпление и наказание". Един от великите хора по онова време в Русия, които не са се продали на властта и са се осмелявали да пишат толкова истински неща. А друг подобен руснак, на който се възхищавам, е Висоцки.

- Казваш, че гаджето ти е "обикновено момче". Къде е разликата между обикновен и необикновен?

- Под това изказване съм имала предвид един средностатистически мъж. Необикновен е някой известен и богат. Един петролен магнат например не може да го наречеш обикновено момче. Аз се водя от сърцето си и не избирам гаджетата си по парите. За мен е важно мъжът да ме обича, да е отговорен и да държи на семейните ценности.

- Имаш ли проблема на повечето красавици с мъжете - че страдат от липса на внимание, понеже повечето мъже ги е шубе да припарят до тях?

- Сама поддържам дистанция спрямо другите мъже. Вниманието на приятеля ми е достатъчно.

- Сама ли се издържаш?

- Да.

- Защо? Повечето жени с твоята външност предпочитат друг да се грижи за тях.

- Ами носи ми самочувствие. Притежавам силен и мъжки характер и не бих позволила да бъда в ролята на "държанка". Прекалено горда съм.

- Какви са месечните разходи на момиче като теб?

- Не може да правите подобно обобщаване. Какво значи "момиче като мен"? Разходите ми са според приходите за месеца, тоест различни. Разполагам се според чергата си.

- Как се чувстваш, като четеш жълтите вестници? "Купена титла", "богат любовник" и т.н.

- Смешно ми е и забавно. Все съм чувала, че вестниците си измислят жълти новинки, които нямат нищо общо с реалността, но сега го разбрах от личен опит.

- Опиши един ден от твоите.

- Не си приличат. Днес съм тук, утре там. Пътувам много, снимам, танцувам, ходя на лекции.

- Какво значи "Бахати" и защо го използваш като псевдоним?

- Бахати означава късметлийка на суахили. Преди няколко години бях на сафари в Танзания, където ни заведоха при едно племе масаи. Там старейшината на племето ме наричаше "бахати" и така тръгна моят псевдоним.

- Как се виждаш след 10 години?

- Един Господ знае какво ще се случи след 10 години. Не правя толкова  далечни планове. Вероятно ще имам семейство и ще се занимавам с нещо, което ми доставя удоволствие. 

- Страх ли те е от остаряването? Пробиваш с външност, а това е до време.

- Не ме е страх, разбира се. Пробивам освен с външност и с ум, защото красиви жени има много.

- Каква мечтаеше да станеш като малка?

- Може би певица.


Всички новини от категория Мнения.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички