Майкъл Дъглас и Зита-Джоунс се развеждат

Катрин не успяла да се справи с подозренията за изневяра

Майкъл Дъглас и Зита-Джоунс се развеждат | StandartNews.com

Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс взеха окончателно решение да се разведат. От лятото насам една от най-дълго просъществувалите холивудски двойки е в безизходица и всичките им опити за помиряване се увенчаха с неуспех. Майкъл и Катрин се бяха събрали за последно на коледните празници, но дори грижите и любовта към двете им деца, Дилан и Карис, не успяха да ги сближат отново.

Самият Майкъл най-сетне сподели причината заради която той и Катрин слагат край. И тя се корени в неговото изказване относно рака на езика, който след няколко години живот между отчаянието и надеждата големият актьор успя да пребори. Преди време Дъглас сподели пред медиите, че ракът е следствие не на алкохол и цигари, а на орален секс.

"Без да влизам в подробности, конкретно този вид рак се причинява от човешки папиломавирус, който идва от френската любов", заяви тогава Майкъл. Едва след месеци Дъглас призна, че е излъгал - не за оралния секс, а за мястото, което е поразено. "Всъщност имах рак на езика. Но медиците ме посъветваха да кажа на света, че заболяването е в гърлото - защото можеше да се стигне до ужасяваща операция, която щеше да изреже част от челюстта ми", сподели тогава актьорът. Той бе диагностициран през 2010 г., но след шестмесечна изтощителна лъчетерапия болестта излезе в ремисия.

Катрин Зита-Джоунс обаче така и не е могла да загърби подозренията, че изневярата с оралната любов се е случила по време на повече от 13-годишния им брак. Особено когато хубавицата знае, че преди да се ожени за него, Майкъл лежа в клиника за сексуално зависими и трудно може да отказва на изкушенията. Говореше се, че заради навиците му в предбрачния им договор дори има специална клауза, според която той трябва да плати 5 милиона за всяка изневяра. Биполярното разстройство, което мъчи Катрин от години, съвсем подсилило страховете й за това, че Майкъл кръшка през цялото време.

Преди 10 дни самият Дъглас предизвика възхищението на феновете и колегите, след като се появи в безупречно изряден вид на "Златните глобуси". Майкъл грабна наградата за най-добър актьор в телевизионен филм - за ролята си на Либерачи в "Зад свещника". Дъглас изглеждаше напълно завърнал се към живота, особено след като преди години негови снимки предизвикаха ужасяващ ефект - Майкъл изглеждаше почти свършен от болестта.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай