Маша хит сред порно ментетата

Маша хит сред порно ментетата | StandartNews.com

Ню Йорк. Може да сте чували, а може и да се правите, че не сте, но в мрежата е пълно са фалшиви порно снимки на световните звезди. Хиляди уебсайтове бълват подобни фотоси, като някои от тях са наистина доста хард. Единият от тези портали дори спретна архив на знаменитостите, "класифицирани" по имена и държави. Нещо доста смущаващо само по себе си, защото би трябвало авторите на подобни порнографски ментета да бъдат преследвани от закона.

Майли Сайръс и друга икона на "Дисни" - Селена Гомес, са невероятно популярни и здраво рекламирани на началната страница на сайта. А някои цифри са наистина стряскащи! Сайръс може да бъде намерена на 432 от тези фалшиви порнографски снимки. Никой не е застрахован. В сайта са публикувани 182 "фотоси" на принцеса Даяна и 36 на прехвърлилата 50 актриса Анет Бенинг. Маша Шарапова, гаджето на Григор Димитров, е отличничка сък своите 195 фалшиви порно фотоси.

Например, в страницата за Австралия най-често фалшифицирани са хардкор изпълнения на Кейт Бланшет и Кайли Миноуг. Потресаващо е, че в мрежата могат да бъдат намерени подобни фотоси на общо 150 известни жени от Зеления континент.
Ако напишеш в Гугъл "фалшиво порно със знаменитост" (б.а. на английски), се появяват 37.3 милиона резултата! Ако пък търсенето е за "порно сайтове със знаменитости", резултатът направо изумява - 60,5 милиона.

Този феномен е доста труден за анализиране. Все пак става въпрос за известни личности, които се опитват с години да изградят свой положителен имидж в обществото. И съдят до дупка жълти издания, които го развалят с лъжи. А тук е очевадно - върху чуждо тяло са залепени глави на знаменитости. И въпреки всички заплахи от закона фалшификатите не спират.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай