Марио Тестино се влюби в нашата Креми

На 17 Оташлийска покори Карл Лагерфелд

Марио Тестино се влюби в нашата Креми | StandartNews.com

Едно българско момиче вече покори подиумите на световните модни седмици. Това е Кремена Оташлийска, която блесна в 54 ревюта на топдизайнери само за един сезон - есен-зима 2013/2014. Последно застана пред обектива на легендарния Марио Тестино за пролетната рекламна кампания на италианския бранд "Etro".

Там Креми, както я наричат, позира заедно с Кендра Спиърс и Жозефин ле Тоту. Това е втората голяма фотосесия за нея, след като точно преди година бе избрана за лице на "Баленсиага".

Преди време Креми издаде тайната си за успех на световната модна сцена. "Говоря 4 езика, никога не закъснявам за работа, справям се добре с комуникацията си с хората. Понякога трябва да съм на 15 кастинга на ден независимо в кой град съм, затова се старая да съм в добро настроение и работата да върви лесно и приятно. Когато съм на някоя от седмиците на модата, ставам в 6 сутринта и се прибирам между 1-2 през нощта", разказва за забързаното си ежедневие Креми. Тя представя модели на лейбъли като Шанел, Ели Сааб, Валентино и Луи Вюитон. На 17 тя покори самия моден гуру Карл Лагерфелд и флиртува пред собствения му обектив.

"Старая се да представя по най-добрия начин дрехата, която нося, и си мисля как мога да стигна по-бързо до следващото шоу", споделя моделът. Креми е без капка силикон по нея, полудете, полужена, интелигентна, възпитана и дисциплинирана.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай