Любовницата на Оланд се бори за "Сезар"

Героинята на Жули Гайе носи същото име като бившата първа дама на френския президент

Любовницата на Оланд се бори за "Сезар" | StandartNews.com

Най-нашумялата френска актриса Жули Гайе получи номинация за "Сезар".

Любовницата на президента Франсоа Оланд ще се бори за статуетка за поддържащата си роля в комедията на Бертран Таверние "Ке д'Орсе", която изучава със свеж хумор живота във френското външно министерство. Във филма Гайе играе ролята на съветничка на министъра на име Валери, която не се колебае да използва уменията си да съблазнява, за да получи каквото иска. По ирония на съдбата героинята й носи същото име като на екс партньорката на Оланд - Валери Трирвильор. Странното съвпадение стана причина за множество хумористични коментари в социалните мрежи. Гайе все още не е имала публична изява след разкритията за връзката й с Оланд, но президентът намекна, че жълтите медии все пак казват истината.

След публикацията на снимките на Франсоа с Жули в светското списание "Клоузър", неговата дългогодишна приятелка Валери Трирвильор преживя силен шок и влезе за няколко дни в болница. Преди дни тя описа драматичните си преживявания за сп. "Пари мач".

А съвсем наскоро бившият съпруг на Жули Гайе - писателят и сценарист Сантяго Амигорена издаде книга, в която описва изневярата на актриса. В "Дните, които не съм забравил" Амигорена разказва за сценарист и актриса, потопени в съвършената любов до момента, в който тя среща друг. Авторът описва връзката на актрисата с неин филмов партньор и страданието, което тя му причинила. В крайна писателят днес е намерил утеха във връзката си с друга френска красавица - Жулиет Бинош.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай