Камерън отличничка по скачане с въже

Камерън отличничка по скачане с въже  | StandartNews.com

Камерън Диас e в прекрасна форма, на която могат да завидят много днешни тийнейджъри. 41-годишната актриса показа, че по душа е още дете. В промеждутъка между снимките на новия си филм звездата реши да поскача на въже с хлапета. Даже високите токчета не се оказаха пречка за нея. Диас показа завидни умения, защото успя да се справи с две въжета наведнъж, които дечицата въртяха в различни посоки.

Физзарядка Камерън направи на площадката на римейка на мюзикъла "Ани". Камерън беше облечена с дрехите на нейната героиня - злата собственичка на детски приют мис Ханигън.

Ричи Самбора не дойде у нас заради дъщеря си. Китаристът на "Бон Джови" напуснал турнето на групата през 2013 г., за да прекарва повече време с тийнейджърката Ава. "Честно казано, оттеглих се от първата част на обиколката. Когато тръгвах, нямах представа, че ще финализирам така. Не можах да си представя, че толкова дълго време ще съм далеч от семейството си. Ава има нужда от мен точно сега, когато е в най-капризната си възраст", сподели Самбора.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай