Готвачът на Мадона и Джокович ни храни в Piece of Paradise

Мики Новакович прави деликатеси на пъпа на София

Готвачът на Мадона и Джокович ни храни в Piece of Paradise | StandartNews.com

София. Piece of Paradise е най-новата и бляскава перла в короната на заведенията в София. Официалното откриване на ресторанта, който се намира в Paradise center, събра редица известни българи, сред които актьорът Иво Аръков, певицата Анелия и волейболистът Любо Ганев. Зад диджейския пулт застана Dj Мартен, а в ролята на водещи се превъплътиха Румънеца и Енчев. Луксозният интериор е дело на Светослав Тодоров, който миналата година в британска класация печели приз за най-добър бар.

Райското кътче е перфектното място както за сутрешно кафе с приятели, така и за бизнес вечери и специални поводи. A вкусотиите от кухнята приготвя емблематичният за света на изтънчените ястия Мики Новакович, който дълго е угаждал на вкусовете на звезди като Мадона, Наоми Кембъл, както и е бил главен готвач във веригата заведения на сръбския тенисист Новак Джокович.

В заведението има над 200 места. Пушачите също няма да останат недоволни и на студено, защото за тях е предвидена градина, която побира около 100 човека и се отоплява с климатици и газови печки. Собствениците имат намерение всеки петък и събота в по-късните часове на вечерта мястото да се трансформира от изискан ресторант в лъскав бар. Партитата ще бъдат тематични, а музикалните стилове, на които ще заложат, са бг и хаус.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай