Ексгимнастички атакуват "Мис България"

Ексгимнастички атакуват "Мис България" | StandartNews.com

Втората порция осем красавици влезе снощи в замъка на "Мис България 2013". Така най-изящната надпревара вече може дазапочне с пълна сила. Деветнадесет момичета ще се състезават на живо по ТВ7 не само по физически качества, но по маниери и ум. Водещите на риалитото Кирил Ефремов и Камелия обаче бяха подготвили изненада още на старта. Оказа се, че не всички ще могат да живеят в лукс и половината момичета влязоха в най-мрачното кътче на Замъка - Тъмницата.

Сред претендентките, които влязоха снощи, има не само рекорден брой миски с опит, но и две бивши гимнастички. 18-годишната Ингрид Цветкова е не само "Мис Абитуриентка 2013", но и тренира тринадесет години художествена гимнастика. Напуска спортната зала заради наднормено за една гимнастичка тегло. Макар да е живяла в Словакия, сега Ингрид се подвизава в София.

Вили Стоянова е другата спортистка в красивото състезание. Заради 17-годишното момиче състезателят по мотоциклетизъм Ангел Караньотов нахлу с мотор в столичен мол. В момента Вили и синът на Аня Пенчева Ивайло Караньотов не са заедно. След раздялата им Вили се отказва от художествената гимнастика.

Сред госпожиците, които вече са опитали от сладостта на коронясването, е 18-годишната Велина Узунова "Мис Югозападна България". Тя е от Сандански, но от година живее в София, за да следва висше образование. Джулия Стоянова пък е носителка на титлата "Мис Пловдив 2013". 17-годишната чаровница мечтае за собствена клиника по неврохирургия.

Боряна Назърова успява да извоюва второ място в конкурса "Царица Роза 2011". Детската й мечта е да стане пожарникар като баща си. 20-годишната казанлъчанка си пада не само по мъжките професии, но и по спортовете на силния пол - тренира бокс и ненавижда женски разговори.

19-годишната Ваня Попчева от Пловдив е амбицирана да спечели конкурса и да се превърне в известен модел в памет на майка си, която умира, когато Ваня е 3-годишна. Тя има и практически умения като барман - все пак е извоювала трето място в конкурса "Най-добър млад барман на България". Сред претендентките е и стюардесата Адриана Първанова. Ашуак Долат, чийто баща е от Йемен, пък ще внесе още екзотика в конкурса.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай