Ефектът Кейт носи милиони

Ефектът Кейт носи милиони | StandartNews.com

Две години след като влезе официално в кралското семейство, Катрин Мидълтън доказа, че не е случайно там. Тя имаше 50 официални изяви за това време, включително и през бременността й. Младата дама показа, че не се страхува от новото си положение и че се държи на ниво, достойно за херцогиня. Вродената й елегантност и лъчезарността й й помагат на всяко събитие и й печелят любовта на хората.

Кейт е винаги следена от модните специалисти, които станаха още по-строги напоследък. Някои се опитаха да намекнат, че не е редно херцогинята да продължава да ходи с токчета, но това не спря Кейт. Тя не изоставя патъците кокили. Не се отказва и от минижупите, макар и около коляното. Други се опитаха да я обвинят, че не носи дрехи за бременни.

Херцогинята стана известна и със своята пестеливост по отношения на тоалетите си и майчинският й стил не прави изключение. Доказателство е последната рокля, с която Кейт бе спипана да се разхожда в лондонския квартал Челси, която струва само 17,50 паунда. Херцогинята пазаруваше обзавеждане за детската стая в двореца Кенсингтън на нероденото си дете.

Тъмносинята рокля от жарсе с колан под гърдите в момента е на разпродажба в магазините "Asos". Оригиналната й цена е 25 паунда. Тя се превърна в поредния удар за производителите, наречен "Кейт ефект" - след като херцогинята се появи с нея, от модела бяха продадени хиляди бройки. Тя я беше комбинирала с обувки в телесен цвят с каишки на петата за 80 паунда и тъмнорозова жилетка. Заради растящата популярност на дрехата от "Asos" съобщиха, че ще разширят серията в още цветове. В момента моделът е наличен само в тъмносиньо, кремаво и оранжево. Бременните, които се опитват да копират стила на Кейт, могат да си поръчат дори дрехата онлайн.
Кейт носи тоалети от обикновени магазини до дизайнерски одежди от къщата на покойния Александър Маккуин. Благодарение на нея някои компании отбелязват бум на продажбите. В тазгодишния списък на богаташите, изготвен от "Съндей таймс", се споменава "Ефектът Кейт", заради който семейството зад модната верига "Reiss" е увеличило богатството си от 5 милиона на 130 милиона паунда - при това само за година. Разпродаването на техните продукти се случи, след като Катрин беше с една от роклите им на официалната й годежна снимка през декември 2010.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай