Джия се дипломира в София

Джия се дипломира в София | StandartNews.com

Най-успешният български модел зад граница Гинка Лазарова, по-известна като Джия, се завърна в родината, за да се дипломира. Красавицата, която живее в Лондон, ще вземе тапия в специалността масови комуникации.

Интересна е темата на дипломната й работата "Бизнес план на пекарни". Обяснението е просто - защото обича да похапва и защото мечтае някой ден да си отвори пекарна в България. "Всеки, който постоянно пътува по света, търси място, в което да цари уют. За мен това е пекарната", сподели Джия в "Преди обед". Тя дори събира сувенири от различни градове, за да ги подреди някой ден в своята "работилница" за хляб и сладки. Всичко това ще се случи обаче, когато кариерата й като модел приключи. "Предпочитам да правя нещо по-анонимно и да си живея нормално", категорична е тя. Нейният приятел, с когото са заедно повече от четири години, се занимава с музика и често пътува до Лондон.

Джия, която бе обявена от наше списание за най-сексапилната българка, не се ограничава на трапезата. Според нея тънката талия се дължи на ген. Стреми се да се храни здравословно, но само през последните години. "Манекенството е работа като всяка друга. Хората си мислят, че само позираш. Трябва да си трудолюбив, да умееш да комуникираш и да впечатляваш", казва Джия. За неспиращите слухове, че моделките у нас работят и като компаньонки, Джия казва: "Когато се трудиш като модел професионално, изкарваш много повече от компаньонка." Тя е категорична, че няма как истинският модел да прави и двете неща едновременно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай