Дженифър Лав Хюит роди момиченце

Бе обявено и тайното сключване на брак с бащата на бебето

Дженифър Лав Хюит роди момиченце | StandartNews.com

Дженифър Лав Хюит стана майка за първи път. Актрисата, която има връзка с Брайън Халисей, е родила момиченце вчера, а неин представител съобщи, че тя вече е омъжена. Малката е първа рожба за 34-годишната американка.

"Дженифър Лав Хюит и съпругът й Брайън Холсей са щастливи да обявят раждането на дъщеря им Отъм Джеймс Холсей, която се появи на бял свят на 26 ноември", съобщи представителят пред US Weekly.

Запознат източник разкри пред списание "Ю Ес Уикли", че Дженифър и Брайън са разменили брачните си клетви на частна церемония. Двойката е заедно от началото на 2012 г., когато се запознават на снимачната площадка на сериала "Специални клиенти" (The Client list). Те си партнират както на екран така и у дома, а едва през юни тази година съобщиха за годежа и бременността на Дженифър.

Преди връзката си с Брайън, звездата от "Знам какво направи миналото лято" беше сгодена за шотландския актьор Рос МакКол, с който имаше тригодишна връзка.

Брайън пък е работил известно време на финансовата борса "Уол Стрийт". Той обаче от дете много искал да стане актьор, затова през 2007 г. зарязал всичко и решил да рискува, за да преследва мечтата си. Така се озовал в Лос Анджелис.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай