Духове оперираха лечителка

Влизат в тялото на медиума Жоао, спасиха дори болен от СПИН, свидетелства Милена Нейкова

Духове оперираха лечителка  | StandartNews.com

Все повече българи пътуват до Бразилия за духовно лечение. Крайната им цел е комуната на световноизвестния чудотворец Жоао де Деус.

Само през последните 2-3 години от там са минали над 120 нашенци, отписани от медицината. През 2012 г. "Мистериите на "Стандарт" описа някои случаи. Поради големия интерес към темата ще разкрием още тайни от практиката на най-популярния екстрасенс на нашето време. Този път ви предлагаме разказа на Милена Нейкова. Нейните впечатления са дважди по-любопитни, защото тя самата от дълги години се занимава с алтернативна медицина. Нейкова е първата ученичка на легендарната Лидия Ковачева. Започва да практикува гладолечение, а по-късно и биоенергийни масажи. От години живее извън България, на един гръцки остров.

........

Народ колкото две Българии е потърсил спасение в Каза "Дон Игнасио де Лойола". Така се нарича духовният център на феноменалния лечител Жоао де Деус. Той е изградил лечебница на бъдещето в централната част на страната, на 125 километра южно от столицата Бразилия. Там обаче лекуват невидими доктори, а вместо медикаменти на страдалците се предписват молитва, кристали и енергизирана вода. До момента от там са преминали над 12 млн. души. Човекопотокът е превърнал малкото градче Абаджания в символ на надеждата и чудесата на Бога.
"Там е едно средище на всички патологии по света. Хора с патерици, сакати в колички, други с рак в последен стадии, човек без половин глава - какво ли не съм виждала", описва родната природолечителка Милена Нейкова. За да търси помощ за себе си или за свои познати и приятели, тя е ходила вече четири пъти до далечната страна. Съветва, че когато човек отиде на място, е добре да остави земната си логика вкъщи. Защото онова, което ще види, усети и разбере, няма аналог по земята.
Един младеж тръгнал към Бразилия с много напреднала форма на СПИН. Отречен от родители и приятели като прокажен пристигнал да търси спасение в страната на карнавалите. Хванал се на работа, а сряда, четвъртък и петък пътувал до "Дон Игнасио де Лойола" за сеанси. Наскоро невидимите същества, които лекуват там, му казали, че вече е здрав и може да се прибира. Младият мъж не повярвал, заявявайки, че тази болест не се лекува. "Тогава медиумът Жоао взима неговата ръка и прави разрез със скалпела, рязва и своята и слепва двете ръце, за да му докаже, че е здрав. Съществата няма да рискуват тялото на Жоао, което иначе им е толкова необходимо, за да вършат добрините", усмихва се Милена Нейкова.

Съществата

Тя нарича "същества" духовните помощници, които лекуват чрез медиума Жоао де Деус. Те влизат в тялото му и правят видими или невидими операции. Много от тях не си казват имената и тяхната природа не е мистерия. За други има данни, че са били хора и дори се знаят последните им прераждания на нашата планета.
"Интересно е, че всяко от тях си има свой темперамент. Използват гласните струни на медиума, за да говорят и дават напътствия, съвети, диагнози. Всяко е специализирано в дадена област. Духовният лечител д-р Валдивинио например решава проблеми на костно-ставния апарат. Хора с патерици и колички идват, когато той е на смяна, т.е. щом се е въплътил в медиума", разказва удивителни неща нашенката. Друго пък се наричало Цар Соломон и отговаряло за изцелението на душевно болните хора. Най-често въплъщаващата се душа била на д-р Августо, който обикновено вършил и хирургичните интервенции. Това, което околните виждали, е, че медиумът Жоао взимал скалпел, нож или някакъв друг метален инструмент и вършел невъобразими от гледна точка на медицината операции. Така на Милена й е направена операция на окото. "Заради една опасна бенка гръцките доктори искаха да ми отстранят целия клепач, след което да присадят друг от моя кожа. Това обаче щеше да струва много пари, а нямаше и гаранции. При едно от посещенията ми в Каза попитах Съществата, дали е възможно да ми помогнат. В началото не дадоха отговор, само ми казаха, че зависи от Бог", възкресява в съзнанието си онзи момент доайенката в гладолечението у нас. Малко по-късно обаче тя била привикана. В този момент духът на д-р Августо вече се бил въплътил в Жоао. Той сложил ръка на очите й, при което Милена почувствала хладина. След това рязнал със скалпел невуса. Потекла топла кръв, но болка не се усещало. После небесният хирург обърнал клепача на българката със стоматологична сонда и направил някакъв шеф с невидими конци. Тя била превързана и изпратена в зала за възстановяване. Там й дали да си прави компрес с енергизирана вода, която невидимите лечители, зареждали с целебни кодове.
"В лечебния център на Жоао в Бразилия трябваше да оставя всичко, което знаех до този момент за алтернативната медицина, и да се науча да приемам нещата по съвсем друг начин", прави равносметка Милена Нейкова.
Заявява, че чудесата, които са се случили с нея, не могат да бъдат обясни с нищо друго освен с Божията намеса. "Навремето много трудно се говореше за Бог. Ние като едни съзаклятници от Браила сме се събирали по къщите и сме си говорили за тази сила, къде е тя, в нас ли е, около нас ли е, как ни помага", връща лентата гладолечителката назад към 90-те години, когато у нас се заговори за първи път открито по тези теми.

Чудеса на стадиона

Не крие, че в началото е била доста скептична. Преди около 18 години чула за първи път за името на бразилския феномен. На острова, на който живее в Гърция и има своя практика, идвали хора, които й носили видеокасети - доказателства за духовните операции на Жоао. Гръцко списание за езотерика направило експедиция и донесло на българката целебна вода от комуната. "Тогава аз само гледах и клатех глава. Беше ми трудно да повярвам, че всичко, което се разказваше, е самата истина", откровена е Нейкова. Дава за пример себе си и как се е излекувала от бъбречна недостатъчност сама с правилно хранене по метода на учителката си Лидия Ковачева. Но при него човек си налагал сам със силата на волята да влезе в едни по здравословни релси. Докато в Бразилия изцеленията били буквално извън времето и пространството на нашето мислене.
На 14 февруари 2004 г. Жоао де Деус посетил Атина. Милена Нейкова все пак решила да види с очите си дали онова, което се говори, е самата истина. Срещата с чудотвореца била на един стадион, пълен с хора. "Той се изправи пред множеството и заяви: "който знае къде му е здравословния проблем да си сложи дясната ръка там. А който има психически или въобще не знае какво му е, да си сложи ръката на сърцето". Аз имах от 15 години миниероподобен синдром. На всеки 2-3 месеца ме удряше с главоболие, гадене и виене на свят. Сложих си ръка на дясното ухо и започнах да се моля", свидетелства Нейкова. В момента обаче нищо не се случило. Пет дни по-късно на 19 февруари точно в пет без десет следобед отишла да си измие зъбите и погледнала автоматично в огледалото. "Косата ми бе вързана на опашка. И гледам една невидима ръка изтегля червена черта. Започна от дясното ми око и стигна до косата. Не бях подготвена за такова чудо. Направо извиках от шока. Мъжът ми, който спеше, се събуди. Ръката обаче спря и започна втора черта да се оформя. Моят съпруг вижда всичко това и сигурно помисли, че съм демонясала. Взе една икона на Света Богородица и започна да ме кръсти с нея", описва българката с чувство за хумор първото си чудодейно изцеление. Разяснява, че това, което се случило, било операция като с лазер, която невидимите лечители й направили. След това здравословният й проблем никога вече не се проявил. В този момент родната гладолечителка повярвала в т. нар. мигновени изцеления с помощта на Божи пратеници. Така решила на следващата година да отиде и на място да благодари на Жоао де Деус и Съществата.

Център на светлината

Нейкова предупреждава хората, решили се на пътуване до Бразилия, да не си правят илюзии, че отиват на туризъм и между другото да се отбият за лечение. "Всеки там трябва да спазва определени правила. Където и да се отиде, се иска разрешение. През цялото време аурата и съзнанието на човека, търсещ помощ, трябва да бъде отворена. Минаваш през съществата за лечение, после отиваш във високоенергийните зали за молитва. Всъщност те действат навсякъде", обяснява Нейкова, която е събрала своите впечатления в книга.
Там е описала и как духовете са й махнали конците една нощ след операцията на окото.
Според нейните наблюдения целият център обуславя сякаш друго енергийно поле, в което една невидима ръка от високо духовно начало контролира всичко. Имало 5 зали с висока енергия, които побирали по 300 души всяка. Пред всяка от тях чакали стотици хора за изцеление. В друга зала вече излекувани хора отивали да медитират, за да поддържат полето в комплекса чисто. Между тях всъщност се виела опашката от чакащи от целия свят.
Нейкова разказа следния случай. Една сутрин в девет часа видяла медиума Жоао в столовата да се храни, а по това време трябвало вече да приема чакащите. Неговият секретар дошъл след малко и заявил, че енергийното ниво в Каза е изключително ниско и не може да се осъществи въплъщаване на духовните лечители в тялото на бразилеца. "Съществата са енергийна вибрация, която контактува с аурата на нашето тяло. Те правят операции, но не на нашето трето енергийно ниво на съществуване. Интервенциите протичат на друго ниво, а ние само виждаме резултата от тях. Самите същества, за да влязат в тялото на Жоао, трябва да понижат рязко своята вибрация, което е изключително трудно за тях", коментира ученичката на Лидия Ковачева.
Иначе духовния център на Жоао де Деус тя описа като същински рай. Заобиколен е от красива природа, екзотични растения и животни и невероятен водопад. В него ставало някакво необяснимо изчистване на човешката биоенергийна система. "Може да се движите в населеното място до едно определено място, след което живеят обикновените бразилци. Съществата са направили нещо като енергиен чадър, след който не бива да се ходи. Под него човек усеща едно спокойствие сякаш наистина нищо не го застрашава. Интересно е, че въпреки че има хиляди болни от какво ли не, божествените създания са направили така, че в центъра не се предават болестите и микробите", диви се българката.
Разкрива, че самият Жоао де Деус имал договор със светлата страна, според който тялото му трябва да послужи за канал за въплъщаване на 40 духовни лечители. Те трябвало да помогнат на общо 16 млн. човека. "До момента са минали около дванайсет милиона. Какво ще стане, щом Жоао изпълни мисията си, никой не знае", вдига рамене Нейкова. Завършва разказа си с думите, че понякога божите пратеници помагали дистанционно само по снимката на човека, която е отнесена на място. Така нейна позната я оперирали от дискова херния, докато си била в България. Не на всеки обаче можело да се помогне. "Аз имах един познат, с който два пъти сме ходили. Той беше с много тежка форма на рак. Последния път съществата му казаха: "Ние си свършихме нашата работа с теб". А той седи и отново ги пита, отговорът, който последва, бе същият. Той почина, но не в мъки и терзания, а спокойно", заявява Милена. Според нея божите пратеници освен тялото лекуват и душата ни. Тя всъщност била важната, защото продължавала своя път през вечността.

Видеозон потвърдил едно от чудесата

Милена Нейкова информира, че операциите са два вида - видими и невидими. При първите се слагало нещо като енергийна упойка, с която човек не чувства почти нищо. В същото време съответният духовен лечител влиза в тялото на Жоао де Деус и започва да оперира. Процесът не е за хора със слаби нерви. Докато медиумът е в състояние на транс, той може дори да хване и да чегърта окото на пациент с кухненски нож. Варварският наглед ритуал всъщност е квантов процес, в който се случват процеси на фино ниво, удивени са учените, които изследват Жоао де Деус от години. Небесните доктори често се вмъквали в главата на пациента и изваждали през носа тумори от мозъка. В това време трансмедиумът задължително ползва някакъв предмет (най-често метален - б.а.), който поставя под носа или окото на болния и сякаш с него привлича като с магнит проблема. "Те оперират с триони, чукове, скалпели. Случва се минаваш в сряда, съответното същество те поглежда и ти казва да дойдеш в петък следобед. Така се образува опашка от хора специално за един духовен лечител", описва видяното Милена Нейкова. 40 дена след духовната интервенция не се прави секс, не се яде свинско, люто, не се пие алкохол и не се правят медицински изследвания, включително и взимане на кръв. "Не си противоречи с официалната медицина. Духовните хирурзи не отричат химиотерапията или физическите операции. Много пъти казват на хора или на техни близки, дошли да питат - "ще си направи операцията, където живее, а ние ще изпратим духовни същества, които ще помогнат".
В продължение на над 25 години необяснимият алтернативен метод на лечение е показал удивителни резултати при най-различни диагнози. С помощта на невидимите си асистенти Жоао де Деус лекува също емоционални нарушения, шизофрения и биполярни разстройства. Милена Нейкова описа, че на нея са й направени и няколко невидими операции без участието на медиума. Съществата например видели, че има проблем в областта на коремната кухина, за който тя все още не подозирала. Като се прибрала в Гърция, гладолечителката изчакала 40-дневния срок и отишла на видеозон от любопитство. Докторът с изумление потвърдил, че има белег като от направена лапароскопия!

Море от кристали отваря портали

Малцина знаят, че мястото, на което е вдигнат центърът за духовно лечение в град Абаджания, лежи върху море от кристали. Те отварят квантови портали, които помагат на невидимите същества да слизат в света на земните.
Самият Жоао де Деус е наричан още шивача, тъй като с този занаят в близкото минало е издържал седемчленното си семействo.
Жоао е роден през 1942 г. Това, което се знае от житието му, е, че на 9-годишна възраст му се явила света Рита. В католическия свят тази светица е известна като защитница на загубените каузи и безнадеждните случаи. Един от нейните пазители е именно Йоан Кръстител, чиито мощи бяха открити в България. Жоао постоянно казва - не съм аз този, който лекува. Това е Бог.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай