И волейболистка в щаба на Константинов

И волейболистка в щаба на Константинов | StandartNews.com

13-годишната Десислава Александрова попълни отбора от асистенти на Пламен Константинов, който бе до селекционера на България по време на Европейското първенство по волейбол за мъже. Деси бе сред големите малки щастливци – български деца, които бяха изтеглени чрез томбола да стоят на стола на Пламен Константинов по време на официалната загрявка на „лъвовете" преди мачовете от Евроволей 2015. Избраният за най-добър блокировач на първенството Теодор Тодоров изтегли късметлиите сред деца до 15 години, дошли в залата на последната ни контрола преди шампионата на Стария континент, съобщават от БФВолейбол.

Оказа се, че последното попълнение в треньорския щаб на Пламен Константинов - 13-годишната Деси е волейболистка. Тренира в ЦСКА. Играе диагонал. Любимият й волейболист от националния отбор на България е Николай Николов. И изведнъж тя се оказа на крачка от него, докато Ники разгряваше. Националът с радост се снима с новия асистент в отбора.

А Деси, развълнувана, че се намира до Пламен Константинов пред около 12 500 зрители, пеещи химна на България, призна, че това е от миговете, които няма да забрави.

Преди Десислава Александрова в треньорския щаб на българския селекционер се включиха Биляна Величкова (12 г.), излязла край игрището с 9-годишната си сестра Александра, Станимир Цветков (12 г.), Димитър Христов (9 г.) и Денис Киров (14 г.).

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай