Григоров и Ботев спечелиха на плажен волейбол

Григоров и Ботев спечелиха на плажен волейбол | StandartNews.com

Стефан Григоров и Георги Ботев спечелиха турнира по плажен волейбол Snickers Cup, организиран от любителската лига Volley Mania. Двамата триумфираха с 2:1 (21:19, 16:21, 15:12) във вълнуващия финал срещу Александър Кордев и Иван Бонжолов.

Срещата премина като достойна кулминация на последния за сезона турнир от веригата Beach Volley Mania. Красиви отигравания, забивки, отлична защита и напрежение съпроводиха мача, завършил с успех за по-опитната двойка.

Григоров и Ботев, които за пръв път през сезона участваха заедно, тръгнаха с две загуби в груповата фаза, но постепенно набраха скорост и с драматични победи стъпиха на върха.

Бронзовите медали заслужиха Велислав Филипов и Радостин Денков, наложили се с 2:1 срещу Ивайло Иванов и Красимир Василев. Отборите от челото, които получиха награди от Snickers и Decathlon, взеха и специални медали от Volley Mania.

В Snickers Cup участваха 20 отбора, а успоредно се проведе и състезание за жени. В него шампионки станаха Мария Аладжова и Яна Иванова.

"Много сме доволни от това, че през този сезон интересът към турнирите по плажен волейбол беше висок. Включиха се и нови двойки. Сега вече насочваме вниманието си към лигата в зала, където предстои 11-ият сезон на Volley Mania", казаха организаторите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай