Бразилия ни сви сармите с 3:0

Бразилия ни сви сармите с 3:0 | StandartNews.com

И аз си търся сервиса, но нещо го няма, обяви Цецо Соколов

България стартира с 0:3 (-15, -21, -21) от Бразилия участието си във втората фаза на световното по волейбол в Полша. В третия гейм националите ни водеха почти през цялото време, но накрая го загубиха, а с това и надеждите за обрат. Южноамериканците са първи в групата с 12 т., следвани от Русия с 11. "Сборная" удари 3:0 Финландия. Довечера от 21,25 ч нашите играят с Германия.

"И аз си търся сервиса, но нещо го няма", обяви Цветан Соколов след срещата с бразилците. "На тренировка се получава, но в мачовете не. Трябва да гледаме нашите си грешки. Изиграхме много слаб първия гейм. После се опитахме да се върнем в мача, но не ни позволиха. Най-добре да забравим случилото се възможно най-бързо и да гледаме напред. Не можем да върнем времето назад и да променим нещата", каза още диагоналът ни.

Специално за двубоя в Полша пристигна Мис Национален отбор по волейбол Ваня Запрянова. С нея дойдоха и шефовете на федерацията - президентът Данчо Лазаров, заместникът му Иван Тодоров и генералният секретар Станислав Николов. На трибуните също имаше сериозна група наши сънародници с трикольори.

В следващите дни към отбора трябва да се присъедини Виктор Йосифов, който претърпя операция на глезена във Варшава. По време на интервенцията са му били зашити 6 от връзките и е фиксирана по специална технология отчупената костица.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай