В Холивуд: Гришо е сладур

В Холивуд: Гришо е сладур | StandartNews.com

Българинът изпревари Федерер и Маша за най-горещ на корта

Григор Димитров е едно от най-красивите лица в тура, беше казал преди време световния номер 1 Новак Джокович. Потвърждение на това дойде и от меката на киното - Холивуд. Българинът попадна сред десетте най-горещи тенисисти на US open според сайта hollywoodlife.com. "О, Григор. Той е сладур. Българинът, който иска да отнесе трофея вкъщи, топи сърцата на фенките с външния си вид. Само погледнете това лице! Той е великолепен!", пише авторката.

Освен нашето момче в класацията попадат още Роже Федерер, Фелисиано Лопес, за когото се казва че изглежда като професионален модел, Анди Мъри и Джон Иснър от мъжете, както и Каролин Вожняцки, Мария Шарапова, Южени Бушар, Серена Уилямс и Варвара Лепченко от жените.

В анкетата към маетериала за "Най горещ тенисист" Григор е безпорен фаворит на феновете. Той води с 67,19 процента от гласовете. Втори е Федерер 22,04. Третата позиция приятелката на нашия Шарапова дели с Бушар с по 3,05%.

На Димитров му предстои по-късно тази нощ мач от третия кръг на Откритото първенство на Америка с Давид Гофен. Залогът в него са 187 300 от наградния фонд и 180 точки за световната ранглиста. За българина този мач ще е дебют на легендарния "Arthur Ashe Stadium", най-големия в света на тениса с капацитет от близо 22 500 места.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай