Серина се отказала от Торонто, защото "не била добра майка"

Серина се отказала от Торонто, защото "не била добра майка" | StandartNews.com

Бившата номер 1 в света Серина Уилямс обясни в прочувствено послание в социалните мрежи решението си да не играе на турнира в Торонто. Американската тенисистка първоначално обяви, че няма да участва поради "лични причини", а след това разясни, че става дума за дъщеря ѝ Олимпия и чувството, че не ѝ отделя достатъчно време заради напрегнатата си програма на корта.

"Миналата седмица бе тежка за мен. Занимавах се с лични проблеми и не бях щастлива. През по-голямата част от времето чувствах, че не съм добра майка.

Четох статии, в които пише, че постродилната депресия може да трае 3 години, ако не намериш начин да се справиш с нея. За това избрах да говоря. С майка ми, със сестрите ми, с приятелите ми... за да разбера, че тези неща са нормални.

Нормално е да чувствам, че не правя достатъчно за бебето си. Занимавам се с много неща. Работя много, тренирам много и се опитвам да съм в най-добрата си спортна форма.

В същото време искам да съм с нея всеки ден, а сега чувствам, че това е недостатъчно. Повечето майки преминават през това. Без значение дали са домакини или работят, да намериш баланса с децата е трудно. Това са истинските героини!

И за край: Ако преживявате труден ден или седмица, всичко е наред! На мен също ми се случва!", написа Серина.

Американката наскоро игра на финал на "Уимбълдън" - най-доброто ѝ постижение, след раждането на детето ѝ през 2017 г. и почивката от година, в която не участва на турнири.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай