"Сън" пак гърми: Гришо и Никол луди от любов

"Сън" пак гърми: Гришо и Никол луди от любов | StandartNews.com

Шерцингер се заключила в тоалетната по време на полет

Тенисист номер едно на България Григор Димитров и певицата Никол Шерцингер са луди от любов един към друг, но пазят всичко в тайна, гръмна отново английският таблоид "Сън". Изданието се позовава на един от най-добрите приятели на 37-годишната красавица. "Двамата са луди един за друг, но много внимават да не бъдат спипани от папараци. Григор и Никол нямат никакво намерение да обявяват връзката си публично. Те се притесняват от напрежението, което ще се породи, ако нещата излязат наяве", споделя дружката на бившето гадже на Люис Хамилтън.

Новината за изпепеляващата любов между Гришо и Шерцингер се завъртя из световните медии миналия месец пък от "Сън", а хасковлията от своя страна не отрече нищо. Родната тенис звезда само засили слуховете, след като призна, че двамата се познават и са се засичали по събития.

Междувременно стана ясно, че спряганата за негова изгора шоколадова прелъстителка изправила косите на пътниците в самолета, с който пътувала за Лондон, съобщи "Мирър". Шерцингер натиснала бутона за извънредни случаи, с което всяла страх и ужас у всички. В крайна сметка се оказало, че всичко било много шум за нищо. Певицата била заклещена в тоалетната и не успяла да се измъкне и именно заради това прибягнала до крайната мярка. Причина за нейния воаяж до английската столица било нейното гостуване в шоуто на Джонатан Рос.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай