Понеделник,

Писаха на Григор "слаб" по рисуване

От: Failed to load user -
3186
Писаха на Григор "слаб" по рисуване
A
A
A

Димитров не ме притеснява, наду се Мъри

"Слаб" по рисуване получи Григор Димитров в забавната рубрика "The Social Show", която е част от "Аустрелиън оупън". Ден преди да се срещнат на корта, Гришо и Анди Мъри бяха предизвикани да премерят сили с фулмастер в ръка. Двамата играят за място на 1/4-финалите днес около 12,00 ч на обед. Задачата им беше да прерисуват логото на турнира. Нашето момче срещна особени затруднения с ракетата от емблемата, наложи му се дори да трие. Хасковлията обаче беше по-близо до това кой е изобразеният тенисист. Шотландецът предположи, че това е шведската легенда Стефан Едберг, докато Димитров отговори, че е австралиец. И настина това е Питър Джонсън, който не може да се похвали с особени успехи на корта. Стигал е веднъж 2-и кръг в Мелбърн, но пък след края на кариерата си оглавява австралиската федерация и е бил директор на "Аустрелиън Оупън", а сега работи към WTА.

Накрая творбите на Мъри и Гришо бяха показани на фенове, с въпроса: "Какво според вас е това?". "Банан", "Пиле", "Мъж, лови риба", бяха част от отговорите. Водещите в студиото пък обявиха шотландецът за победител.

"И на най-великите се случва да имат по няколко лоши мача в годината", сподели Мъри пред в. "Дейли Телеграф" по повод загубата му от Димитров на "Уимбълдън" миналата година. "Сега обаче не очаквам да има такъв спад в играта ми. Спокоен съм, уверен съм в качествата си, всичко е наред и просто няма причина, поради която да съм притеснен", добави той.


Всички новини от категория Интервюта.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията