Отново супер тенис на 4Move17+ в СК ДЕМА

Отново супер тенис на 4Move17+ в СК ДЕМА | StandartNews.com

Отново с интересни битки, спортменско отношение и качествен тенис завърши и втория турнир от веригата 4Моve17+.

Домакинът СК ДЕМА се превърна в арена на страхотни тенис битки, а второто състезание беше само по двойки и се проведе само в неделния ден.

Всички двойки бяха разпределени в 4 групи и се играеше на принципа всеки срещу всеки като първите две двойки от всяка група продължаваха на четвъртфиналите, където се играеше на директна елиминация.

Въпреки проливния дъжд, който се изля над кортовете, в рамките на два часа домакините ги бяха подготвили и битките продъжиха с пълна сила.

Победители станаха двойката - Любомир Лещански, който игра в тандем с Георги Мирчев, който пък на първия турнир игра и финал поединично. На финала те за втори пореден път в рамките на няколко часа, но много по-трудно с резултат4/5 (4), 4/2, 10/3 се наложиха над Румен Господинов и Стоян Плугаров, които пък от своя страна бяха финалисти и в първото издание на веригата.

В полуфиналните мачове Господинов/Плугаров губеха с 5/1 от победителите в първото издание Иво Божилов и пламен Пенев, но с добра игра обърнаха мача и спечелиха с 7/5. В другият полуфинал Лещански/Мирче побеиха Николай и Ивайло Иванова след 4/1 и отказ на двойката поради контузия.

Финалистите получиха брандирани медали с името на партньора на веригата - изотонични напитки за високи резултати 4Move. По 1 напитка имаше и за всеки един участник. Допълнителни награди за всички бяха осигурени и от другит партньор на СК ДЕМА и веригата - DoppelHerz, които са висококачествени немски хранителни добавки и витамини.

В 5-тата юбилейна година на веригата бяха предвидени общо 5 турнира, но поради големият интерес се добави още един, който ще се проведе на 1-2 септември и ще включва игри и поединично и на двойки на кортовете нa тенис клуб Happy Win.

Следващият турнир ще бъде отново и поединично и на двойки и ще се проведе на 23-24 юни в СК ДЕМА.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай