Николай Гигов губи на осминафинал в тениса

Николай Гигов губи на осминафинал в тениса | StandartNews.com

София. Президентът на "Локо" Сф Николай Гигов и партньора му Николай Божинов (на снимката), собственик на ТК "Дипломат", отпаднаха на осминафиналите на двойковия турнир от КАИ НТЛ. Турнирът бе първи на двойки от лятната верига на КАИ НТЛ и се проведе на кортовете на ТК "Дипломат" в Горна Баня. Преди година Гигов-Божинов играха полуфинал. Двамата са от най-редовните участници и в турнира "Лидерите" за купите на "Стандарт".

Сега при двойките мъже на финала Добромир Костадинов и Петко Малинков загубиха от Веселин Трифонов и Григор Шопов с 5:9. За Трифонов/Шопов това е първа титла за сезона.

На финала на Opel Cup за смесени двойки Катерина Генова/Орлин Стойнев победиха с Елена Андонова/Петър Котев с 9:8 (3). Всички участници имаха възможността да тестват последните модели на OPEL, а всеки който направи тестдрайв получи слънчеви очила от престижната марка. Следващият турнир от календара на лигата е на 24 и 25 май, и ще се проведе на кортовете ТК „Дема". Турнирът е индивидуално и ще е валиден за държавно първенство по тенис за ветерани.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай