Никол Шерцингер със специален жест към Григор

Никол Шерцингер със специален жест към Григор  | StandartNews.com

Българският тенисист Григор Димитров благодари на своята приятелка Никол Шерцингер след триумфа си във финалния за годината "Мастърс" турнир в Лондон.

"Искам да благодаря и на една личност, която през тези седмици изигра важна роля. Това е моята приятелка Никол. Тя беше прекрасна, за да мога аз да съм победител тук. Това бяха две от най-добрите ми седмици", заяви Димитров.

По същото време Никол Шерцингер участваше на живо в поредния епизод на музикалното състезание "Екс Фактор" в Англия. След като научи за победата на своя любим, американката с уникален жест прекъсна предаването и накара цялата публика в залата да стане на крака и да поздрави Гришо с: "Поздравления, Григор".

"Искам само да ви кажа, че приятелят ми току-що спечели ATP финала. Така че, моля ви приятели: "Нека всички да извикаме "Поздравления, Григор", прикани публиката Шерцингер.

Гришо спечели "Мастърса" в Лондон, обграден от семейството си в грандиозната "O₂ Арена".
От трибуните го гледаха майка му и баща му. Камерите постоянно следяха реакциите на Мария Димитрова, която показа силни емоции по време на целия мач.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай