КАИ НТЛ открива летния сезон с мега турнир

КАИ НТЛ открива летния сезон с мега турнир | StandartNews.com

София. Първият турнир от лятната сесия на КАИ Национална тенис лига ще се проведе на 12-13 април в БНТЦ. Надпреварата под мотото 20 години HEAD в България е индивидуално за мъже и жени. Възрастовите групи, участващи в надпреварата са мъже: 18-35, I и II дивизия; 35+, I и II дивизия; 45+; 55+ и жени в обща възрастова група. За участниците са предвидени много приятни изненади. За този турнир наградният фонд е увеличен и ще бъде еднакъв за всяка възрастова група и дивизия. Победителите ще получат чекове от HEAD на стойност 150 лв., а финалистите – на стойност 80 лв. Всички полуфиналисти, финалисти и победители ще получат поименни карти за 10% отстъпка в магазините на HEAD, както и подаръци от VIVACOM. Всеки участник в турнира 20 години HEAD в България ще получи козметичен продукт в реален размер от „Солидо козметикс".

В съботната вечер (12.04.), от 20:00 часа тенисистите и гостите на турнира ще могат да се забавляват на изискано тенис парти. За тяхното добро настроение ще се грижи DJ Monotype, който е подготвил интересна музикална програма.

КАИ НТЛ ще продължи своята традиция да организира викторини с награди за участниците и през тази година. Специално за 20 години HEAD в България, от HEAD и VIVACOM са подготвили викторина с много награди. Гвоздеят на вечерта е една от наградите - Таблет Galaxy TAB 3, предоставен от VIVACOM. Останалите награди са осигурени от HEAD. Информация свързана с викторината, ще бъде публикувана на страницата на лигата www.ntl.bg.

Същата вечер организаторите са подготвили и една атракция. На осветения централен корт на БНТЦ, четирима доброволци от участниците ще се изправят срещу машината за подаване на топки Spinfire. Всеки успешен техен удар ще им носи награда, и това ще се случи пред погледа на всички гости. За тенисистите, избрали да участват в тенис турнира 20 години HEAD в България е осигурена още една приятна възможност – по време на втория ден от турнира (неделя) всеки желаещ ще може да тества качествата на машината Spinfire. За целта ще има специално осигурен корт. On-line плащането е отворено. Наредбата за турнира също е качена. Записването продължава до 10 април 2014 г. Всяка година повечето от най-добрите състезатели в КАИ НТЛ участват и в традиционния турнир за известни личности "Лидерите" за купите на "Стандарт" и БФТ, който се провежда в ТК "ДЕМА" с подкрепата на HEAD България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай