Индиец и британец с по 2 титли на ITF в СК "ДЕМА"

Индиец и британец с по 2 титли на ITF в СК "ДЕМА"  | StandartNews.com

София. СК "ДЕМА" бе домакин от 28 до 30 август на силния международен турнир по тенис за ветерани „Bulgarian open 2014" ITF, категория 3.

Участие в него взеха участие 29 тенисиста от САЩ, Сърбия, Македония, Гърция, Германия, Италия и Русия. За пръв път участваха представители от Англия и Индия. Състезателите показаха значително по-високо ниво от предходни години, а призьорите бяха наградени лично от Мариана Ненова директор на турнира и управител на СК "ДЕМА".

При мъже 35+ купата грабна И. Булгаров (Вбр) с 6:1 на 6:1 срещу П. Арсов от Македония. В 45+ Г. Такач от Германия надигра с 6:1 на 6:3 Г. Сана от Италия. Първото място при мъже 55+ спечели А. Чатуал от Индия с 6:3 на 6:2 срещу Б. Таран от Англия.

На двойки мъже 35+ златните медали спечелиха И. Булгаров от Англия и П. Цонев от България с 5:7, 6:3и 10:2 срещу П. Хорошев от Русия и И. Стоянов от България.

При 55+ двойки мъже най-добре се представиха А. Чатуал от Индия и И. Запрянов от България с 6:1 на 6:1 срещу Я. Ходакис Т. Трипологос от Гърция.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай