Head ще е официална топка на БФТ и през 2016-а

Head ще е официална топка на БФТ и през 2016-а | StandartNews.com

Head и тази година ще е официална топка на проявите от Държавния спортен календар на БФТ и официално облекло на националните отбори юноши и девойки до 12 г,. 14 г., 16 г. и 18 г. за участие в Зимни и Летни Европейски първенства.

На представянето на проекта между Българска федерация тенис и Head днес присъстваха Катерина Генова , генерален секретар на БФТ, Елисавет Ъков, официален представител на Head за България и Дария Радулова, която е една от най-талантливите млади тенисистки до 14 години и част от Team Head.

През 2016 г. Head продължава подкрепата си към младите тенис таланти чрез програмата Team Head. Програмата предоставя пълна екипировка за 19 от най-перспективните ни състезатели на възраст между 10 и 16 години. Програмата Head Team Elite преименувана на Team Head вече над 19 години, подпомагаме много клубове в техните инициативи смятаме, че наистина сме част от тази велика игра. Head осигурява също така екипировка за Националният Тенис Център, както и тенис екипировка за Националният турнир по тенис за хора в инвалидни колички. От години Head e и официално топка на тенис турнира "Лидерите" на "Стандарт".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай