Гришо зове за подкрепа на Купа "Дейвис"

Гришо зове за подкрепа на Купа "Дейвис" | StandartNews.com

Хасковлията се снима от скали над Монте Карло

Григор Димитров отправи видеопослание към своите фенове, с което ги призова да го подкрепят по време на двубоите за купа "Дейвис" срещу Люксембург. Хасковлията бе придружил съобщението си с красива гледка от скалите над Монте Карло. "Не забравяйте да ме гледате в мачовете на България за купа "Дейвис".

"Пожелайте ми късмет", казва най-добрият ни тенисист във видеото. Очаква се Гришо да се присъедини към съотборниците си днес. Националите вече са в Люксембург, където от 17 до 19 юли ще се състои двубоя между домакините и България от втория кръг на група II Европа-Африка. "Условията са отлични. Пристигнахме в понеделник рано сутринта и в следващите няколко дни ще тренираме по два пъти на ден. За съжаление откакто сме тук все още не сме видели слънце, но се надяваме, че и това ще стане", пошегува се капитанът Тодор Енев пред tennis24.

Днес бе официалната вечеря преди сблъсъка, а в днес от 14,00 ч. бълг. време е и тегленето на жребия. "Фаворит в двубоите във Великото херцогство, безспорно е българският тим, защото ще разчита на Димитров, а ние няма да използваме най-добрия си играч Жил Мюлер", призна пък капитанът на домакините Джони Гулденбур. Интересно е, че от четиримата състезатели на Люксембург единствено Уго Настаси има точки за световната ранглиста, където заема скромната 673-а позиция.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай