Гришо зарадва почитател с първа победа на "Некер Къп"

Гришо зарадва почитател с първа победа на "Некер Къп" | StandartNews.com

Григор Димитров продължава с победите дори по време на своята ваканция. Първата ни ракета е на Бахамите, където участва в благотворителен тенис турнир, организиран от милиардера Ричард Брансън.

Сред участниците в "Некер Къп" е легендата на голфа и настоящ предприемач Грег Норман. Той е придружаван от съпругата си Кирстен Кътнър, а двамата не крият, че са големите почитатели на българина.

Норман игра на двойки със световния номер 3, след което побърза да се похвали с първата си победа на турнира и на корта изобщо, постигната в партньорство с Григор Димитров.

Покрай мачовете от благотворителната надпревара и забавленията извън корта, Димитров намира време и за здрави бегови тренировки в компанията на кондиционния си треньор и добрия си приятел Томи Хаас. Освен това Димитров не пропуска и задължителната работа с уреди във фитнеса.

26-годишният българин ще остане на Бахамите до 2 декември, когато приключва надпреварата за професионалисти и аматьори. Тази година дарените средства ще бъдат използвани за възстановяване на Вирджинските острови, които пострадаха тежко от ураганите "Ирма" и "Мария".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай