Гришо: Винаги играя за България

Гришо: Винаги играя за България | StandartNews.com

На корта боли много повече, отколкото при раздяла, споделя той

"Аз винаги играя за България. Това, че не играя на този турнир, е съвсем различна тема. Той не си съвпадна с програмата ми. Всеки може да съди. Какво дължа на България? Аз съм българин. Винаги подкрепям България, дори с някои от нещата, които мога да правя". Това заяви Григор Димитров пред Нова тв, където коментира недоволството на българите, че не играе на "Купа Дейвис", както и много теми от своя личен и професионален план.

"Нямам лоши чувства към Мария Шарапова. Всеки си поема по неговия път. Всеки се нуждае от нещо свежо. Това беше времето и мястото за нас да се разделим", обясни тенисист номер едно у нас по повод своята последна връзка.

Загубата на корта боли много повече от останалите неща, направи той сравнение с раздялата. И изтъкна, че една от загубите, които до ден днешен не може да забрави, е тази от Джокович на „Уимбълдън".

"Не съм плакал отдавна. Не мога да си спомня последния път, когато това се случи", каза Гришо по повод трудните моменти в живота му и емоциите, които преживява.

Димитров изтъкна, че много обича родината си и винаги му е приятно да бъде в родния Хасково, където го чакат с нетърпение и много му се радват.

Тенисистът обясни още, че е "за" електронното гласуване, но уточни, че не е много добре запознат с политиката у нас, защото не му остава време да следи новините.

След края на интервюто водещите на "Здравей, България" пуснаха свое селфи с Димитров в социалната мрежа Фейсбук. 

Вижте цялото интервю:

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай