Гришо танцува с костенурки

Гришо танцува с костенурки | StandartNews.com

Маша изчетка Серина, Пиронкова падна в Бризбейн

Григор Димитров започна с настроение новия сезон. Българинът взе участие в детско тенис шоу заедно с Роджър Федерер. На корта заедно с тях се появиха още Милош Раонич, Виктория Азаренка, Бетани Матек-Сандс и легендата Мартина Хингис. В демонстративния мач център на внимание бе Гришо, който не спря да се шегува най-вече с Федерер. Често пъти Димитров следваше швейцареца като сянка по корта и го имитираше.

"Нали ми викате бейби Федерер", каза Гришо на зрител.

Звездите осигуриха много настроение не само на малчуганите, но и на възрастните по трибуните. Зрителите видяха мач на тройки, като Григор бе в едно трио с Азаренка и Раонич. За радост на децата в шоуто се включиха и любими техни анимационни герои като Спондж Боб и Дора Изследователката. Самият Гришо пък потанцува с костенурките нинджа. Преди старта в Бризбейн гаджето на Григор - Мария Шарапова, похвали Серина Уилямс, която ще пропусне надпреварата. "Когато си бил номер 1, е трудно да кажеш, че си уязвим. Тя е много мощна", каза Маша.

Цветана Пиронкова приключи участието си в Бризбейн. Пловдивчанката падна с 6:3, 2:6, 1:6 от испанката Карла Суарес Наваро в първи кръг. Втората ракета на България Сесил Каратанчева пък се класира за третия квалификационен кръг в Оукланд (250 000 долара). Тя надделя над украинката Юлия Бейгелзимер (№168) с 6:2, 3:6, 7:5 в мача с 14 пробива. За място в основната схема Сесил ще спори с Урсула Радванска (Пол).

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай