Гришо: Продължавам нататък

Гришо: Продължавам нататък | StandartNews.com

Ракета номер 1 на тениса ни Григор Димитров заяви след загубения финал на ATP турнира в Истанбул от Диего Шварцман, че се чувства зле. Димитров сподели още, че вини изцяло себе си и за поведението си на корта, и за ракетите си.

Както е известно, българинът скъса пет ракети, а в три от случаите нервите му не издържаха и ги счупи.

„За съжаления, нямах идея какво да правя. Изцяло съм виновен за поведението си, за ракетите. Дали някой ще ме съди...съжалявам. Но това е в играта. Тъпо ми е. Случва се. Извинявам се. Продължавам нататък", започна Григор.

„Като играч мисля, че играя по-добър тенис. Трудно е да играеш срещу такъв противник. Няма как да го скрия. Трябва просто да забравя случилото се. Имам друг турнир, друг противник. Не бива да мисля за този мач. Ако задълбая, няма как психически да се освободя", добави още Димитров, цитиран от gong.bg.

Не мога да кажа какво ми е липсвало. Каквото и да кажа, ще звучи като извинение. Играта на Диего вървеше много добре. Знаех и при 5:2, че предстои още много от мача. Вместо с 2-3 удара да свършваше разиграването, свършвахме с 10-12", коментира още Гришо.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай