Гришо обръща палачинки гол

Гришо пусна кратко видео, в което показва как прави палачинка

Гришо обръща палачинки гол | StandartNews.com

Никол се радва зад кадър на майсторлъка му

Доброто настроение не напуска Григор Димитров, въпреки че напоследък бележи най-големия си срив от професионална гледна точка. Явно се е концентрирал върху романтичните изживявания с Никол Шерцингер. Първата ни ракета вчера публикува видео в социалните мрежи, на което се вижда, че прави палачинки и майсторски ги обръща в тигана. По-пикантната подробност на снимката е, че Димитров е гол до кръста. Явно тенисистът обича да приготвя закуската си по този начин. Радостни възгласи се чуват зад кадър и определено можем да предположим, че женският глас е на Никол.

Вкуснотията, със зеленчуци или шоколад, е една от любимите на хасковлията. И друг път той си е пускал кадри как похапва с удоволствие тестеното изкушение.

Гришо и Никол в момента са в Лондон заради служебни ангажименти. Певицата е жури в популярно музикално шоу, докато хасковлията участваше на турнира в "Куинс Клъб", от който отпадна още в първия кръг. Преди няколко дни двойката бе засечена от папараци на в. "Сън" да излиза от театър "Савой", където гледаха постановката "Забавно момиче"

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай