Гришо: Не мисля за Лондон, а как да съм по-добър

Гришо: Не мисля за Лондон, а как да съм по-добър  | StandartNews.com

Стокхолм. Най-добрата ни ракета в мъжкия тенис Григор Димитров заяви след успеха на сингъл над Теймураз Габашвили в турнира в Стокхолм, че се е забавлявал на корта и добави, че е доволен, че е стартирал с победа защитата на титлата си от миналата година.

Българинът добави, че мисли как да става по-добър с всеки мач, а ще мисли за последния Мастърс в Лондон, когато му дойде времето.

„Да играеш срещу тенисисти, които нямат какво да губят е... ами те просто влизат в мача с коренно различен маниер. Първият мач на даден турнир, никога не е лесен. Радвам се, че приключих в два сета. Никога не е лесно да започнеш даде турнир. Първият мач може да те подхлъзне. Просто исках да изляза и да играя добре. Не съм мислил за всичко това, което върви с мача. Забавлявах се и се радвам, че стартирах с победа", каза Гришо, а по повод защитата на титлата от миналата година заяви: „Чувството е страхотно. Бих се радвал да го правя всяка седмица, чувството е страхотно. Да, има напрежение, но да играеш пред голяма публика, това ти дава криле."

„Когато започне Мастърсът в Париж, всички ще започнем да смятаме. Не се притеснявам с мисли за това, дали ще стигна до финалния турнир. Сезонът е добър и най-важното е да играя добре. Концентрирал съм се върху това да ставам по-добър и да играя все по-добър тенис", каза първата ни ракета в мъжкия тенис, цитиран Гонг.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай