Григор заключи любовта с катинар

Григор заключи любовта с катинар | StandartNews.com

Шарапова не умее да готви, а на караокe пее Шер

Григор Димитров изпадна в плен на любовта и на нощен Париж. Най-добрият ни тенисист се щракна замислен на моста "Пон дез Ар", който се слави като едно от най-романтичните места във френската столица, защото хиляди двойки са окачили и продължават да слагат по парапетите му катинари с имената си. Традицията повелява ключовете да бъдат хвърлени във водите на Сена, за да е вечна любовта им. Дали пък замечтаният хасковлия не е заключил обичта си с Мария Шарапова?

Париж се оказа любим град и на половинката му. Рускинята призна, че обожава древния квартал Льо Маре, където има страхотни бутикови магазини. Маша смело разкри и някои свои малки тайни като например, че не е корифей в кухнята. Все пак блондинката може да приготви на нашия Гришо някои ястия от любимата си руска кухня. Шарапова издаде, че винаги по време на караокe партитата в дома си избира тя и компанията й да пеят песента на Шер "Believe". В избора си на актриса, която би искала да изиграе нея във филм за живота й Маша посочи Гуйнет Полтроу. "Ако трябва да избера с кого бих вечеряла, то това е Одри Хепбърн – тя е абсолютният ми фаворит като стилна жена и е истинско вдъхновение за мен", заяви Мария. В случай на пожар тенисистката би спасила телефона си.

"Той е моят дневник. Няма да знам нито какво да правя, нито къде трябва да отида, ако го изгубя", издаде бившата номер едно в света.

В същото време Маша си осигури мач с Цветана Пиронкова във втория кръг на "Ролан Гарос". Нашето момиче надигра в оспорвана битка Аника Бек, реализирайки впечатляващ обрат след 6:7, 6:3, 6:2. Гаджето на Гришо пък стартира с безпроблемна победа срещу сънародничката си Ксения Первак с 6:1, 6:2. Пловдивчанката нито веднъж не е преминавала втори кръг на турнира. С Маша са се срещали четири пъти, като Шарапова е печелила четири победи и е загубила само един сет.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай