Григор: Мисля да заведа Никол в Хасково

Григор: Мисля да заведа Никол в Хасково | StandartNews.com

Григор Димитров даде интервю пред Нова тв, в което призна, че възнамерява да заведе гаджето си Никол Шерцингер в родното Хасково и евентуално да й покаже кортовете в парк „Кенана", откъдето е тръгнал към големия тенис.

„Очевидно Никол и майка ми добре се разбират, обясни Григор. - Тя в момента си почива и вероятно разглежда църквите. Аз съм фокусиран върху предстоящия мач в четвъртък от турнира в София. Ако остане време, може да я заведа в Хасково, но може би. Колкото за връзката – не е лесно. Двамата имаме натоварени програми, планирани ангажименти. Когато има разбиране и от двете страни, нещата се получават и има хармония", допълни той.

Димитров беше искрен и за чувствата, които изпитва в трудни периоди. „Имаше моменти, в които не можех да се фокусирам и да тренирам по начина, който ми носеше успехи, обясни той. - В един момент нямах и треньор. В средата на миналата година имах психически трудности. Загубих пътя си към успеха. Иначе няма как да изгубя тръпката към спорта, защото с това се занимавам от малък. Винаги се вълнувам когато излизам на корта, дали за тренировка или мач, усещането е специално. Това е много по-вълнуващо от самия процес на подготовка. Предстартовата треска я има постоянно. Понякога дори губиш апетит. Напрежението се усеща в съблекалнята и всички го признават в интервютата след мачовете", допълни Гришо.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай