Григор Димитров: Най-доброто предстои

Григор Димитров: Най-доброто предстои  | StandartNews.com

Най-добрата ни ракета в мъжкия тенис Григор Димитров показа увереност след успеха си 2:0 сета срещу Вашек Поспишил на турнира в Маями. Българинът заяви, че играта му започва да се нарежда и най-доброто тепърва предстои.

"Чувствам се много добре, защото това бе първият ми мач, в който печеля без да загубя сет от доста турнири насам. Денят беше добър за мен. Мисля, че показах добър и стабилен тенис и не дадох много шансове на съперника", каза Димитров, цитиран от tenniskafe.com.

"Бях много нетърпелив да изляза на корта. Тук винаги е специално за мен, защото съм играл още като юноша и имам хубави спомени. Що се касае до играта на Поспишил - бях наблюдавал първия му мач и знаех какво да очаквам. Преследвах шанса си, когато имах възможност на негов сервис и това ми донесе успех", коментира още българинът.

"Всеки тенисист трябва да напипа ритъма си. Началото на всеки нов сезон не е лесно, особено ако е след година като тази, която имах аз през 2014-а. Имах някои препятствия през новия сезон, но трябва да намеря верния път. Мисля, че нещата си идват по местата си и се справям добре, но най-доброто тепърва предстои. Начинът, по който започнах турнира, дава самочувствие и е добра основа да продължа уверено напред", завърши Григор Димитров.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай