Голямата вражда, подпалена от любовта към Григор

Голямата вражда, подпалена от любовта към Григор | StandartNews.com

Вулканът Серина Уилямс излиза днес в полуфинален двубой на Уимбълдън срещу Ледената кралица Мария Шарапова. "Дейли мейл" посвещава огромен материал на съперничеството между двете тенисистки, като не отминава ролята на Григор Димитров.

Битката между американката и рускинята за превъзходство на корта е ясна и в нея явно превъзходство с 16 поредни успеха има Серина, общо 17:2. Но както припомня британското издание Mail online, острото им съперничество не е само на корта. Зад него се крие нещо друго и това е...мъжко сърце.

Отдавна се шушука, че Серина е била влюбена в нашия Григор Димитров, когато и двамата бяха под ръководството на Патрик Муратоглу.

Малко след това Гришо се раздели с Муратоглу, но започна да се среща с Маша. Която и до ден-днешен е негово гадже.

„Спирам да ходя на срещи. Последната връзка разби сърцето ми. Аз съм емоционален човек и влагам много от себе си. Беше много болезнено и не мога повече", сподели тогава съкрушената Серина.

След което започна да се шуми, че американката все пак е започнала връзка с треньора си, 45-годишния Муратоглу.

Шарапова използва мълвата и контрира, намеквайки именно за Муратоглу: „Ако тя иска да говори за лични неща, може би трябва да говори за приятеля си, който бе женен, после се разведе и има деца."

После беше подслушан и направен медийно достояние разговор на Серина със сестра й Винъс, в който тя се подиграваше на Шарапова, без да назовава име. Но стана ясно кого визира с думите: „И ако тя иска, нека да бъде с онзи със студеното сърце."

„Тя" и досега е със „студеното сърце".

А кои са визираните? Всеки може да се досети, завършва материалът, преведен в "Гонг".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай