Димитров срещу Гофен на живо от 20:30 часа по Mtel Sport 1

Димитров срещу Гофен на живо от 20:30 часа по Mtel Sport 1 | StandartNews.com

Mtel Sport 1 ще излъчи на живо днес от 20:30 часа четвъртфиналния двубой на Григор Димитров срещу Давид Гофен от турнира в Ротердам. Феновете на тениса ще могат да гледат сблъсъка директно и във Facebook страницата на Мтел. Коментарното студио ще започне 15 минути преди началото на срещата.

Това ще бъде третата битка между двамата през сезона, като в първите две, четвъртфинала на Australian open и финала на турнира в София, победител излезе Димитров. В момента той заема 12-а позиция в ранглистата на ATP, плътно зад своя опонент, който е 11-и. За да стигне до този мач, първата ракета на България преодоля Миша Зверев и Денис Истомин, а белгийският тенисист премина през Андрей Кузнецов и надеждата на домакините Робин Хаасе.

Потенциален противник на победителя днес е осмият в света Доминик Тийм, който се изправя срещу изненадата на турнира Пиер-Юг Ербер. Французинът е единственият състезател извън топ-100 на ATP, достигнал до тази фаза на състезанието.

Освен срещата днес Mtel Sport 1 ще продължи да излъчва директно всички най-интересни сблъсъци от надпреварата, като преди и след най-важните двубои има преки студия, с участието на тенис специалисти. Финалът на турнира е в неделя от 16:30 часа, а прякото предаване по спортния канал ще започне с коментарно студио половин час по-рано.

ABN AMRO World Tennis Tournament от серията ATP 500 е сред най-престижните спортни събития в Холандия, като поредното издание на състезанието е под номер 44. Тази година победителят ще спечели 363 000 долара, а общият награден фонд на надпреварата възлиза на близо 2 милиона долара.

Програмата на спортните канали на Мтел се излъчва изцяло на български език най-голямото разнообразие от спортни състезания и първенства в ТВ ефира у нас: 24 часа на ден, седем дни в седмицата, 18 000 часа годишно футбол, тенис, волейбол, баскетбол, бойни, моторни, екстремни спортове, лека атлетика, хокей, голф и много други. Осем хиляди часа в програмата на каналите са отредени за преки предавания, като преди и след най-интересните от тях ще има коментарни студия.

До 31 март клиентите на телевизия от Мтел и blizoo ще могат да гледат Mtel Sport 1, Mtel Sport 2 и EDGEsport безплатно. За всички абонати на Mtel NOW Max и Mtel Now Standard достъпът до каналите ще е безплатен и след 1 април.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай