Дебютант спечели турнир от веригата "4MOVE17+" в СК "ДЕМА"

Дебютант спечели турнир от веригата "4MOVE17+" в СК "ДЕМА" | StandartNews.com

Дебютант спечели третия пореден турнир по тенис от веригата 4MOVE 17A+, който се проведе в СК ДЕМА.

Турнирите набират все по-голяма популярност и поради тaзи причина, много нови участници проявяват интерес и се записват за участие. Отново много интересни битки, качествен тенис, много борба и желание за победа показаха всички участници. Победител в игрите поединично стана дебютантът и настоящ професионален състезател Васил Иванов, който по убедителен начин спечели всичките си срещи. Във финалния мач, той се изправи срещу друг дебютант, професионалист и свой съотборник Златомир Иванов срещу, когото спечели с категоричното 6/0.

По пътя към финала Златомир острани и финалиста от първия турнир по единично и шампион на двойки от втория, Георги Мирчев с резултат 7/5. В другия полуфинал Васил спечели срещу Даниел Шопов с 6/2.

За загубилите своя първи мач се предоставя възможност да се запишат в утешителен турнир, където може да изиграят допълни мачове, да спечелят медали и точки за ранглистата. В него за втори път победител стана Николай Иванов, който на финала обърна мача и победи Васил Тодоров с 6/2.

По традиция в неделния ден се провеждат и мачовете по двойки. Отново в групи на принципa "всеки срещу всеки" в 10.00 часа стартираха битките. На първо място завършиха Руси Гюров и Владислав Моленда, които победиха Калоян Кирилов и Владимир Василев с резултат 6/1.

Финалистите получиха брандирани медали с името на партньора на веригата - изотонични напитки за високи резултати 4Move. По 1 напитка имаше и за всеки един участник. Допълнителни награди за всички бяха осигурени и от другит партньор на СК ДЕМА и веригата - DoppelHerz, които са висококачествени немски хранителни добавки и витамини.

По време на третия турнир се обяви и голямата награда за първите двама в крайната ранглиста. За първо място, тя е 3 нощувки, с поета закуска в 5-звезден хотел "Двореца" във Велинград. За второ място са предвидени 2 нощувки в същия хотел. Както в предните 2 години на веригата има и допълнителна награда, която включва 2 нощувки и ще бъде изтеглена чрез жребий измежду всички състезатели. Условието е състезателите да са участвали във всичките шест турнира от веригата. Наградата е осигурена от фирма "Рувекс АД".
В 5-тата юбилейна година на веригата бяха предвидени общо 5 турнира, но поради големия интерес се добави още един, който ще се проведе на 1-2 септември и ще включва игри и поединично и на двойки на кортовете нa тенис клуб Happy Win, които се намират на стадион Славия

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай