Бионсе разнежи Гришо и Никол

Бионсе разнежи Гришо и Никол | StandartNews.com

Не ми е нужен психолог, заяви Димитров

Григор Димитров отпадна от "Уимбълдън", но това си има и хубава страна. Най-добрият ни тенисист се присъедини към Никол Шерцингер и двамата се забавляваха на концерт на Бионсе. Тя пя в неделя вечер на "Уембли" в Лондон. Клипче в интернет показа как Гришо и Никол слушат в захлас звездата. Двамата дори се разнежиха и гушнаха. После започнаха и да се целуват страстно, докато около тях имаше хиляди души.

Самият Григор заяви, че не му е нужен психолог. "Има периоди, в които играта ти не се получава. Хората не виждат процеса на подготовка, когато тренираш като луд по 4-5 часа. След това излизаш на корта и не можеш да удариш една топка. От друга страна, има играчи, които тренират 2-3 пъти седмично и стигат напред в турнирите. Така че никога не можеш да си правиш сметки и да изчисляваш. Но смятам, че всекидневните усилия оказват своето влияние", обяви Григор, който бе запитан дали има планове за Олимпиадата.

"Не съм мислил. Ще бъде чудесно да направим и двойки с Цвети Пиронкова. Но не знам дали ще стане. Но в Рио ще е вълнуващо. Спомням си Лондон 2012. Атмосферата беше страхотна. Все още има доста време. Сега съм фокусиран върху турнирите и да се подготвя за тях. Ще играя почти навсякъде в Америка и трябва да съм готов и във форма през цялото време. Така че фокусът ми е в тази посока", заяви Димитров.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай