Българският жребец: Гейм, сет и мач. Обичам как го прави

Българският жребец: Гейм, сет и мач. Обичам как го прави | StandartNews.com

Момчето играчка ли е Григор Димитров на Никол Шерцингер? Или жребец, който търси забавления. Читателите на "Дейли мейл" коментират здраво под статията за въздушната целувка, която певицата даде на 13 години по-младият българин след победата му над Жил Симон тази сутрин. Макар че оригиналната дума за целувката е "издуха", с която авторите дават допълнителна еротика на връзката. В статията се отбелязва как певицата се вълнувала като ученичка край корта и усмивката не слизала от лицето й всеки път, в който Григор печелел точка. Каката би шута на аса от Ф1 Люис Хамилтън след 6-годишна връзка, докато нашият изкара два сезона с Мария Шарапова.

Но ето и прелюбопитните коментари под статията.

"Драги Дейли Мейл, всеки път, когато жена излиза с по-млад мъж, пишете, че той е момче играчка! И за Никол, и за Кайли, и за Кейт Мос. А в обратния случай мълчите. Това е двоен стандарт", гневи се потребител от Австралия.

"И това го пишат хора, които порицават сексизма. А обратното - възрастен мъж с млада жена не ги впечатлява", добавя друг читател от Зеленият континент.

"Съгласна съм. Никол обаче върви срещу биологията, защото обикновено жените узряват по-бързо. Докато мъжете късно са готови на семеен живот и търсят млади половинки", коментира дама от Лондон.

"Българският жребец (б.а. всъщност българският е..ч е по-точният превод). Гейм, сет и мач. Обичам как го прави това момче", вдъхновен обаче е жител на Мелбърн.

"Тя е само кратко забавление за Григор", обяснява потребител от Пърт.

Не са и малко критиците на връзката.

"Басирам се, че скоро няма да се върне в Топ 10. Тя ще му изсмуче цялата енергия", коментира нюйоркчанин.

"Никол е на 37 вече пета година", заяжда се читател от Лондон.

"Тази ако си махне грима, ще изглежда като негова майка", злобен е австралиец.

"Никол е с душевност на 13-годишна", коментира пък читател от Тулуза, Франция.

Не липсват и дами с разбити сърца. "О, не, Григи. Чакам да ми позвъниш от момента, в който скъса с Шара", плаче англичанка от Нотингам.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай