Валери Симеонов: Гласувайки за НФСБ, гласувате за България

Европа ще изпратим патриоти, които да бранят националния интерес, категоричен бе лидерът

Валери Симеонов: Гласувайки за НФСБ, гласувате за България | StandartNews.com

София. "Гласувайки за нашето патриотично обединение, гласувате за България. В Европейския парламент имаме нужда от патриоти и честни хора, които истински да защитават националните интереси, а не само да раздават визитки с българското знаме". Това заяви съпредседателят на „Национален фронт за спасение на България" Валери Симеонов в Благоевград на среща със симпатизанти.

Той определи предизборната кампания като състезание по лъжа и увери, че повечето политически лидери лъжат като за последно. "Трябва да се казва истината. Родният избирател вече е надраснал ембрионалното си развитие и много добре различава истината от лъжата", подчерта Симеонов. По думите му зад НФСБ не стоят банкови капитали и мафиотски групировки.

"Това не е ГМО проект, не се поддържа или инспирира от държави извън България. Ние даваме възможност на всички честни патриоти да имат свои представители в ЕП", каза лидерът. Пред благоевградските симпатизанти на патриотичното обединение той обясни, че НФСБ е единствената партия, която предлага Национална доктрина, защитаваща интересите на страната ни, а хората в листата на партията са доказали се авторитети с биография. Председателят на партия „Национален Идеал за Единство" Борис Ячев заяви, че Националният фронт е направил нещо нечувано в най-новата политическа история. „Когато всички се противопоставят, ние си подадохме ръка, обединихме се, създадохме общ патриотичен фронт за спасение на България. Това не е временен предизборен съюз, а обединение на партии със сходна идеология, със сходно виждане как България да върви напред", уточни той. Според него родните евродепутати трабва да настояват Европа да упражни строг контрол над българското правителство и институциите и да ги принудят да работят в интерес на хората. "Спешно се нуждаем и от затягане контрола над митниците, където контрабандата се вихри с пълна сила", допълни Ячев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай