Световна дизайнерка изпрати сватбени рокли в София

Бизнес дами дефилираха във феерите на Вера Уанг

Световна дизайнерка изпрати сватбени рокли в София | StandartNews.com

Световнопризнатата дизайнерка Вера Уанг изпрати в София специална колекция от сватбени рокли, като всяка от тях има собствено име. На така нареченото trunk show в бутика на Анелия Петкова бизнес дами дефилираха във феерите на стилистката, с чиито тоалети се омъжиха Марая Кери, Виктория Бекъм, Сара Джесика Паркър, Алиша Кийс, Гуен Стефани, Дженифър – дъщерята на Бил Гейтс, Челси – едно от момичетата на Бил и Хилари Клинтън, Ким Кардашиян...

Дженифър Гейтс в най-щастливия си ден 

„За всяко trunk show почитателки на Вера Уанг представят бъдещи булки - тази практика е въведена преди 10 години. Идеята е вместо на официално ревю, моделите да бъдат видяни и почувствани в по-камерна и приятелска атмосфера“, коментира Анелия Петкова.  В „Claudine“ на Vera Wang позира Гергана Ташкова, която има награди не само за бизнес, но и за стил – от последната церемония на Code Fashion Awards. Тя блесна в истинско произведение на изкуството в съчетание със светло лилави ръкавици от естествена стреч кожа, фина черна тиара с бели перли. „Мисис България“ и „Мисис Европейски съюз“ Елена Караколева, която е и от лицата на „Брайдъл фешън“, облече Helene – „принцеса“ с иновативна корсетна част. „Мисис България“ Йордана Димитрова, създател на академия за личен стил и етикет, сияеше в Elise – от копринено микадо в А силует, подчертана талия и ефирни ръкавици, пришити към самия тоалет, с черна тиара с бели перли. Експертът в интериора Рени Йорданова се разходи в Denisse – нежна и елегантна дреха от копринен креп, подходяща както за сватби на открито, така и за камерни церемонии.

Гери и Полина Ташкови

Булката Полина Ташкова очарова фотографите в Giselle. Питието на събитието беше шампанското Vauve Clicquot в хармония с чудесиите на сладкарници „Неделя“. Пред огледалата пък се носеше ароматът Kyushu Rice – Locherber от Gallerato.

Сара Джесика Паркър на собствената си сватба

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай